zondag 14 oktober 2018

onze oudste zoon Jan

vorige week behaalde onze oudste zoon Jan zijn master aan de Erasmus Universiteit, MSc Management of Innovation. Jan 'will strive for a sustainable aviation' liet hij optekenen toen hij zijn diploma in ontvangst nam. Een mooi streven, voor een kleinzoon van een piloot.
 
In Rotterdam gaat de massale diploma uitreiking niet onopgemerkt voorbij, dankzij de zomerse wandeltocht, verrassend voor oktober, van het wtc naar de doelen.

afgelopen zaterdag, precies een week later, bokste Jan zijn eerste wedstrijd, bij zijn boksschool van 't Hof in Crooswijk. Ook daar waren we bij.

 


Jan bokste een puike partij, hij maakte het zijn tegenstander, die niet alleen ouder en zwaarder was, maar ook meer wedstrijdervaring had, bijzonder lastig, maar wist de jury uiteindelijk niet te overtuigen. Behalve trots waren wij vooral erg blij dat hij zijn debuut zonder noemenswaardige blessures heeft doorstaan. Naar eigen zeggen wil Jan het niet bij deze ene wedstrijd laten, wie weet volgen er meer. Een revanche partij zit er niet in, de tegenstander bokste, volgens hem, zijn laatste partij. Klik op de foto's voor een grotere afbeelding.   

0 reacties:

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

<< Homepage